annet
Lifestyle fotograaf

Ja, en wie is dan de fotograaf?

Mijn naam is Annet Geurtsen, 30 jaar oud, 10 jaar getrouwd en moeder van 3 kinderen. Wij wonen in Hardinxveld-Giessendam, een dorp in Zuid-Holland. 

Naast fotografie geniet ik van een gezellig sociaal leven. Vaste koffie-dates, vrienden-diners, evenementen en natuurlijk mijn gezin.

Je zult me nooit achter de televisie vinden en van het begrip bankhangen krijg ik de kriebels. Een paar keer in de week trek ik mijn hardloopschoenen aan en sinds kort loop ik ook wel eens een wedstrijd mee. 

Sinds mijn kinderen op school zitten ben ik gestart met Personal Training en mag ik de wereld van krachttraining ontdekken.

Een hobby waar ik soms te weinig tijd voor vind is alles rondom voeding en koken. Ik vind het heerlijk om kookboeken te scoren in kringloopwinkels en dan inspiratie uit te knippen en in te plakken.

Ook kan ik genieten van het uitdenken van een goed gerecht en natuurlijk om het te koken en eten!

Iets minder aangenaam is mijn verstrooidheid. Ik wil zoveel mogelijk en alles zo snel mogelijk, maar dit kan niet altijd en dan verlies ik nog wel eens wat of is logica ver te zoeken. Toch hobbel ik zo gelukkig door en omarm ik liever het chaotische leven dan dat ik me er heel druk om ga maken.

‘Het is pas een probleem als je er een probleem van maakt’ toch?

Over inspirational quotes gesproken, ik houd er wel van. Inspiratie vinden in het leven van anderen en kritisch kijken hoe je hier zelf in staat. Wel lekker luchtig hoor, want de nuchterheid krijg je niet zomaar uit een dorps meisje.
Ik leef graag gezellig, beetje gek (al verlies ik dat een beetje met de jaren, aandachtspunt) en heel eigen.
Duidelijk, open en direct maar het moederschap bracht gelukkig mijn zachte kant weer omhoog.

Ik houd van een goed gesprek en kan me heel verbonden voelen met mensen en ben ook graag betrokken.

Oh, weet je wat ik ook zo fijn vind? Intelligente humor, daar ga ik zo goed op! Simpel grapje is ook gezellig maar echt van die smarty-pants opmerkingen en geniale toespelingen, heerlijk!

In de weekenden vind je mij vaak in de natuur door heel Nederland heen, soms om te shooten en anders met het gezin.

Ik zou het leuk vinden om ook jullie te ontmoeten in de natuur of bij jullie thuis, zolang we maar niet gaan bankhangen haha.

× Neem contact met mij op!